У Ковелі в чоловіка знайшли арсенал боєприпасів і наркотики

0
-3
У Ковелі в чоловіка знайшли арсенал боєприпасів і наркотики
У Ковелі присудити три роки чоловіку, який зберігав вдома арсенал боєприпасів. Серед них гранати та вибухові речовини, а також він виготовив майже 1,5 кілограма коноплі.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, пише ІА «Волинські новини».

У вересні 2017 року в лісосмузі поблизу Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» обвинувачений знайшов під шаром ґрунту бойові припаси та вибухові речовини: накольний механізм мінного універсального підривача МУВ-2, запал МД-5М, які при їх конструктивному поєднанні є мінним універсальним підривачем МУВ-2, який відноситься до бойових припасів, придатних до вибуху; пластичну речовину світло-жовтого кольору, що є бризантною вибуховою речовиною на основі гексогену та нафтового мастила, яка придатна до вибуху; наступальну осколкову гранату РГД-5, яка відноситься до боєприпасів та придатна до вибуху; електродетонатор ЕДП-р, що є боєприпасом та придатний до вибуху; циліндричний вибуховий пакет, який споряджений вибуховою речовиною метальної дії димним порохом ДРП-4, масою 30±2 г., який придатний до вибуху.

Знайдені боєприпаси та вибухові речовин чоловік переніс додому, де незаконно зберігав у схованці підсобного приміщення, поки їх не знайшла поліція.

Окрім цього, обвинувачений у першій половині жовтня 2017 року, перебуваючи у садівничому масиві «Калина» в Ковелі, зірвав дикоростучі рослини коноплі, які переніс до горища будинку по місцю свого проживання.

В подальшому він їх висушив та подрібнив, виготовивши особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, загальною масою 1293 грам, що є великим розміром.

Наркотики зберігав на горищі будинку для власного вживання без мети збуту.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та розкаявся у вчиненому.

Суд призначив йому покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі, однак змінив це покарання на 3 роки умовного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні