Дівчата жорстоко били школярку та знімали на відео

0
0
Дівчата жорстоко били школярку та знімали на відео
Підлітки жорстоко познущалися над 14-річною школяркою.

Днями Хмельницький сколихнула чергова звістка про булінг, пише vsim.ua.

Цього разу учасниками стали дівчата, учениці 7 та 8 класів двох хмельницьких шкіл, які знаходяться у різних мікрорайонах міста.

Сталося все 5 квітня, неподалік від ліцею №15, що знаходиться по вулиці Проскурівського Підпілля. Моменти побиття зняли на відео і опублікували його у Фейсбуці. На ньому видно, як група учениць школи №28 по черзі б’ють рукою по обличчі дівчину. Остання стояла і не захищалася.

Поліція вже встановила всіх учасниць підліткової “розправи”. Наразі з дівчатами спілкуються правоохоронці. Вони побачили відео у соцмережах та відреагували на події, що сталися. Заяву про насильницькі дії над неповнолітньою ученицею ліцею №15 до поліції ніхто не писав.

"Ми направили дітей спільно з батьками до відділку. Там зараз з ним проводять роботу правоохоронці", - розповів директор НВО №28 Андрій Андрійчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні