Скільки заробляє поліцейський, якого СБУ затримала на хабарі у Луцьку

4
1
Скільки заробляє поліцейський, якого СБУ затримала на хабарі у Луцьку
Батьківські квартири та заробітну плату задекларував оперуповноважений Луцького відділу поліції Головного управління Нацполіції у Волинській області Олег Полюхович, якого у Луцьку затримали на хабарі.

Про це повідомляє "Волиньonlinе".

Нагадаємо, 8 квітня, працівники СБУ обшукали його авто поблизу РАЦСу. Оперативники спецслужби встановили, що поліцейський систематично вимагав від мешканця обласного центру три з половиною тисячі гривень. За вказану суму зловмисник обіцяв не розпочинати досудове розслідування за фактом можливої причетності доньки чоловіка до крадіжки мобільного телефону.

У своїй декларації оперуповноважений вказав, що проживає разом із батьком, матір’ю та братом. Власного житла не має. У Юрія Полюховича, батька поліцейського, є квартира у Луцьку площею 35 м. кв., мами Ірини — теж квартира у Луцьку площею 68 м. кв.

У 2018 році Олег Полюхович отримав 133,351 тисячі гривень зарплати, мама отримала 101,83 тисячі гривень зарплати, у тата — 17,424 тисячі гривень пенсії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вважаю, що кожен держслужбовець, як і кожен громадянин своєї Держави, має бути матеріально забезпеченим. Всім нам потрібне здорове і сите харчування, одяг, житло і т.д. Люди, громадяни, давайте дивитися Істині в лице. Для нормального, спокійного Життя у Достатку ,на сьогодні потрібно мінімум 30000 гривень на місяць легального офіційного чистого доходу зі сплаченими вже податками, тобто вже оподаткованого. Скільки б ми не обманювали самі себе - все одно прийде час і ми будемо змушені признати це. Всі ми одним Миром помазані.
Відповісти
Для чого це постити?!
Розповсюдження такого-не хороша річ!
Бог все бачить
Відповісти
Мало заробляє раз на хабарі спокусився.
Відповісти
Працівники правоохоронних органів завжди беруть хабарі. Їх туда того і тягне до хабарі вимагати можна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні