--> У луцькому ізоляторі від епілепсії помер 26-річний хлопець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому ізоляторі від епілепсії помер 26-річний хлопець

0
-3
У луцькому ізоляторі від епілепсії помер 26-річний хлопець
У луцькому слідчому ізоляторі помер 26-річний хлопець, який з дитинства хворів на епілепсію та мав ІІІ групу інвалідності.

Про це ІА Волинські Новини повідомив адвокат померлого Віктор Пилипчук.

Захисники неодноразово просили суд змінити міру запобіжного заходу у зв’язку з хворобою, проте у задоволенні клопотання відмовили.

Справа молодика, якого підозрювали в участі у розбійних нападах, була на розгляді суду близько 2 років. Відповідно до ухвали суду мірою запобіжного заходу обрали тримання під вартою.

«Захист наполягав на домашньому арешті, паралельно вимагали проведення судово-медичної експертизи. На жаль, суди поверхнево віднеслись до клопотань захисту», – зазначає юрист.

З його слів, за час перебування в ізоляторі в його клієнта Володимира С. було близько 50 епілептичних приступів, що підтверджено документально.

«В останній день життя в нього трапилось 4 напади. Після розтину встановили, що причиною смерті є набряк мозку», – зазначив Віктор Пилипчук.

З його слів, щодо цього інциденту розпочалось слідство за статтями 115 і 140 Кримінального кодексу України – «Умисне вбивство» та «Неналежне виконання професійних обов’язків».

В секторі комунікації ГУНП Волинської області порадили звернутись за коментарем до Державної кримінально-виконавчої служби України, проте за телефоном, вказаним на офіційному сайті установи, зв’язатись з працівниками служби не вдалося.

Натомість факт смерті в стінах слідчого ізолятора чоловіка 1992 року народження підтвердив завідувач центральної оперативної диспетчерської Андрій Абрамов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні