Суд відмовив «Волиньгазу» в оскарженні штрафу від НКРЕКП

1
-4
Суд відмовив «Волиньгазу» в оскарженні штрафу від НКРЕКП
Суди відмовили “Волиньгаз” та “Вінницягаз” в зупиненні дії рішень НКРЕКП, щодо штрафу за донарахування у платіжках.

Про це повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці" заступник начальника департаменту енергоефективності НАК “Нафтогаз України” Олексій Хабатюк.

“Справа коефіцієнтів” перейшла в суди. Очікувано. Облгази дуже не хочуть виконувати постанови НКРЕКП та скасувати незаконні донарахування всім споживачам. 2:0 — на користь споживачів. Суди відмовили “Волиньгаз” та “Вінницягаз” в зупиненні дії рішень НКРЕКП“, — повідомив Хабатюк.

Нагадаємо, нацкомісія з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) завершила перевірки облгазів – Вінницягаз, Волиньгаз та Київоблгаз. Постачальників перевіряли через безпідставні донарахування норм споживання. На усіх підтвердили незаконність додаткових нарахувань обсягів газу побутовим споживачам у платіжках.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та ви що? не може бути...І що тепер???Волиньгаз-шахраї!!!І всім відомо це.Які дії влади???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні