Український Моцарт: волинянин з неймовірним слухом взяв участь у відомому шоу. ВІДЕО

1
1
Український Моцарт: волинянин з неймовірним слухом взяв участь у відомому шоу. ВІДЕО
Юрій Салуха із Любомля взяв участь у телешоу "Дивовижні люди".

Він грає на фортепіано та скрипці, а ще – пише музику, повідомляють на сайті каналу «Україна».

Крім того, хлопець володіє неймовірним слухом: він може перетворювати кожен звук на ноту. Про свою здібність Юрій дізнався ще в дитинстві, коли «розклав» на ноти звук, який виникав під час розпилювання дров.

Хлопець з абсолютним слухом грав в оркестрі на скрипці, проте в нього почалися болі в руці. Юрію ставили різні діагнози, але допомогти ніхто не міг, і з часом йому довелося відмовитися від гри на інструменті.

«Мені здавалося, що моє життя закінчилося. Але я сказав собі: «Можливо, я можу допомогти собі, використовуючи слух?» Почав робити музичні аранжування та заробляти таким чином. Я чую те, чого не чують інші. Кожен звук можу переводити в ноти», – розповів учасник проекту «Дивовижні люди».

У телешоу Юрій виконав надскладне випробування. Він ідентифікував три музичні твори, проте без звуку – орієнтуючись лише на рухи пальців піаніста. Випробовував учасника відомий піаніст-віртуоз Євген Хмара.

Історія та перевірка здібностей волинянина починається з 20-ї хвилини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Творчих успіхів та перемог!!! Здійснення мрій!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні