За вихідні на Волині трапилося 16 пожеж

0
3
За вихідні на Волині трапилося 16 пожеж
За минулі вихідні на території Волинської області трапилося 16 пожеж в екосистемах.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС у Волинській області.

Так, 6-7 квітня рятувальники ліквідували 16 пожеж в екосистемах, що трапилися на території Волинської області.

Зокрема у суботу, 6 квітня, виникла пожежа на торфовищі в урочищі Сировини поблизу села Рудка Любешівського району. У неділю, 7 квітня, пожежу ліквідували рятувальники 12-ої ДПРЧ селища Любешів.

Для гасіння було залучено пожежний автомобіль та два мотопомпи, працювало 8 рятувальників. Лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

Також в суботу, 6 квітня, горіла суха трава та чагарники на території Забродівської ОТГ в урочищі Острови на Ратнівщині. Пожежу, що вирувала на площі 0,7 га, ліквідували рятувальники 14-ої ДПРЧ селища Ратного та працівники місцевої пожежної охорони села Заброди.

Цього ж дня горіла суха трава на вулиці Кутузова у місті Ковелі на площі 0,5 га. Пожежу, що трапилася через необережне поводження з вогнем місцевого жителя Романа Б., приборкали співробітники 19-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля.

У селі Кам'януха Маневицького району на землях Будківської сільської ради суха трава горіла на площі 3 гектари. Загорання ліквідовано силами рятувальників 13-ої ДПРЧ смт Маневичі та пожежної охорони місцевого лісгоспу. За попередніми даними, пожежа трапилася через спалювання сухої рослинності 32-річним місцевим жителем Сергієм Т.

Через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб горіли також угіддя та ділянки з сухою травою на відкритих територіях на землях Грибовицької сільської ради в Іваничівському районі, на території Дубівської та Люблинецької ОТГ на Ковельщині, поблизу села Залазько Камінь-Каширського району, а також у селах Рудня Рожищенського району, Положево Шацького району та у селищі Шацьк, на землях Княгининівської ОТГ та у селі Полонка Луцького району.

У неділю, 7 квітня, співробітники ДСНС ліквідували пожежу сухої трави та чагарників в урочищі Острови на території Забродівської ОТГ на Ратнівщині, у селах Зимно Володимир-Волинського району, Низкиничі та Литовеж Іваничівського району.

Усі загорання ліквідовані.

У період 1–7 квітня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 126 пожеж (з яких 70 пожеж трав’яного настилу та 1 пожежу торфу).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні