П’ятнадцять волинян – мільйонери

1
4
П’ятнадцять волинян – мільйонери
На Волині про доходи, що перевищують 1 мільйон гривень, відзвітувалося 15 громадян.

Про це повідомила прес-служба головного управління ДФС у Волинській області.

На Волині доходи за 2018 рік понад 1 мільйон гривень задекларували 15 громадян. А загалом податкові декларації про майновий стан і доходи за минулий рік до державних податкових інспекцій області вже подали майже 3400 волинян.

«Волинські декларанти самостійно визначили до сплати понад 10,5 мільйона гривень ПДФО та військового збору. Тож громади області та держбюджет за підсумками деклараційної кампанії отримають додатковий фінансовий ресурс для вирішення соціально-економічних питань», – розповіла начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівниця волинських фіскалів запевнила, що в центрах обслуговування платників кожен декларант може отримати кваліфіковану консультаційну допомогу з тим, щоб правильно заповнити і подати декларацію.

«Радує той факт, що до питання декларування доходів у нас вже досить відповідальне ставлення. У цьому переконує нинішня деклараційна кампанія. Саме така свідома позиція в питанні сплати податків дедалі більше поєднує нашу країну з цивілізованим світом. Як відомо, громадянин, який хоче соціально-економічного добробуту держави, не лише знає, а й сумлінно виконує обов’язок щодо декларування доходів», – підкреслила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
10 з них держ службовці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні