--> У Луцьку збудують дев’ять багатоповерхівок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку збудують дев’ять багатоповерхівок

0
1
У Луцьку збудують дев’ять багатоповерхівок
У Луцьку на вулиці Рівненській планують побудувати житловий комплекс з дев’яти багатоквартирних будинків до 12 поверхів заввишки.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва житлового комплексу з дев’яти багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вулиці Рівненській, 25 затвердили відповідно до наказу управління містобудування та архітектури від 4 квітня.

Замовник – ТзОВ «Кристал Житло Інвест».

Категорія земель ділянки – землі громадської та житлової забудови, відповідає генплану Луцька та відкоригованому детальному плану території житлового кварталу між вулицями Рівненською, Карпенка-Карого, Островського, затвердженого рішенням виконкому від 6 липня 2016 року.

Граничнодопустима висотність будинків – 12 поверхів (42 метри). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 30%. Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови – 450 осіб на гектар. Незначна частина земельної ділянки розташована в санітарно-захисній зоні виробничих об’єктів 1-3 класів шкідливості.
Земельна ділянка розташована в санітарно-захисній зоні об’єктів транспорту. Площа ділянки – 3,0721 гектара.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні