--> Двоє хлопців вбили людину заради відео на телефон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє хлопців вбили людину заради відео на телефон

2
2
Двоє хлопців вбили людину заради відео на телефон
Двоє молодиків жорстоко побили чоловіка до смерті і скинули його в річку.

Про це повідомив заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

«Працівники поліції Дніпра встановили і затримали двох покидьків, 1993 і 1996 р.н., які скинули в річку невідомого заради відео на телефон. Людина загинула », - написав він.


Наряд поліції на набережну виклали прохожі - люди бачили момент бійки і чим вона закінчилась. Хлопців вони тримали до приїзду патрульних, - повідомляє Інформатор. Загиблому було 48 років.


Одному із затриманих 26 років, іншому - 22 роки. Обидва були в стані алкогольного сп'яніння і намагалися переконати правоохоронців, що вони не розуміють, що відбувається. Хлопців доставили до Дніпровського відділення поліції для з'ясування всіх обставин. За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за статтею 115 - умисне вбивство.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже подуріли з тими смартфонами і відео для соцмереж!
Відповісти
То оце б* такі виродки майбутнє України! Як не революції влаштовує, то вбиває! Гори в пеклі ти і твої батьки! А дітей хай у тебе не буде! Ізоляція в тюрязі для вічного гниття без права на розмноження тільки так можна очистити народ від таких скотів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні