Волинські медики у кареті «швидкої» рятували чоловіка, у якого зупинилось серце

0
-2
Волинські медики у кареті «швидкої» рятували чоловіка, у якого зупинилось серце
На Волині медики по дорозі до лікарні рятували чоловіка, у якого зупинилось серце.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, у п'ятницю, 5 квітня, у Центральну оперативну диспетчерську надійшло звернення з приводу «болю в серці». По приїзді бригади ЕМД, хворий скаржився на пекучі болі за грудиною, які продовжувались до семи годин.

«Зробивши ЕКГ, фельдшер встановив діагноз «Гострий коронарний синдром», та почав діяти. Надавши відповідну медичну допомогу, хворого на ношах, з довенним доступом, доставили в санітарний автомобіль, для транспортування на госпіталізацію у Нововолинську центральну міську лікарню», - йдеться у повідомленні.

Вже у автомобілі хворого підключили до монітора на дефібриляторі, для контролю ритму серцевих скорочень. Проте не встигла бригада від’їхати від будинку, як монітор зафіксував відсутність серцевих скорочень. Водій зупинив автомобіль та побіг допомагати фельдшеру проводити реанімаційні заходи. Вже за чотири хвилини проведення серцево-легеневої реанімації у хворого відновилось серцебиття та дихання.

Опісля, чоловіка успішно доставили на приймальне відділення лікарні Нововолинської ЦМЛ, де вже чекала реанімаційна бригада, яку заздалегідь повідомили про транспортування важкохворого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні