--> «Домушник-рекордсмен»: у столиці затримали серійного злодія з Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Домушник-рекордсмен»: у столиці затримали серійного злодія з Волині

0
-1
«Домушник-рекордсмен»: у столиці затримали серійного злодія з Волині
У Києві поліція затримала квартирного злодія з Волині.

Про це повідомляє «Depo.Київ» з посиланням на прес-службу поліції столиці.

Зокрема, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від киянки про те, що невідомий залізає через вікно у квартиру сусідки. На виклик прибули патрульні, котрі затримали підозрюваного на виході із під’їзду.

Близько 7-ї години ранку зловмисник заліз на другий поверх будинку, чіпляючись за металеву решітку на вікнах першого поверху. Через відчинене вікно на кухні він проник у квартиру потерпілих. У той час власники помешкання спали у своїх кімнатах.

Потрапивши в житло, чоловік швидко спакував у сумку все, що потрапило йому на очі: мультиварку, інструменти, взуття та особисті речі господарів. Після цього він вийшов із квартири через вхідні двері. Однак повернувся, оскільки забув у помешканні свій рюкзак. Забравши речі, зловмисник хотів втекти, однак на виході із під’їзду його вже чекали поліцейські.

Під час поверхневого обшуку голосіївські детективи виявили та вилучили у затриманого крадені речі. У скоєному він зізнався. Відомо, що 30-річний зловмисник – уродженець Волинської області, протягом останніх кількох місяців перебуває у Києві. Постійного місця проживання не мав, а на життя «заробляв» крадіжками.

«Встановлена причетність затриманого до скоєння 26 крадіжок у столиці. Окрім даного випадку, раніше він обікрав 15 квартир на території Шевченківського району, ще 10 - у Подільському. За попередніми фактами зловмиснику вже було повідомлено про підозри, однак суд щоразу обирав йому запобіжні заходи, не пов’язані із триманням під вартою», - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні