--> Лучан попережають про тимчасові проблеми з постачанням гарячої води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан попережають про тимчасові проблеми з постачанням гарячої води

0
12
Лучан попережають про тимчасові проблеми з постачанням гарячої води
У п'ятницю, 5 квітня, всі котельні ДКП «Луцьктепло» зупинено для переведення системи в режим надання послуги гарячого водопостачання.

Про це повідомила прес-служба ДКП "Луцьктепло".

З огляду на численні звернення споживачів та підвищення середньодобової температури зовнішнього повітря більше +8⁰С, виконавчий комітет Луцької міської ради ухвалив рішення про тимчасове призупинення подачі теплоносія для опалення з 5 квітня 2019 року.

У зв’язку із цим 5 квітня всі котельні ДКП «Луцьктепло» зупинено для переведення системи в режим надання послуги гарячого водопостачання.

Позаяк потреби в гарячому водопостачанні неспівмірно менші потреб в опаленні, частина котелень на літній період припиняє роботу, а їх споживачі під’єднуються до інших котелень.

Процедура потребує деяких витрат часу. Тому відновлення послуги з гарячого водопостачання планують впродовж другої половини того ж дня.

До слова, Луцьк – одне з небагатьох міст України, де послугу гарячого водопостачання надають цілорічно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні