--> У «Промені» відбудеться трансляція футбольних матчів* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Промені» відбудеться трансляція футбольних матчів*

1
32
У «Промені» відбудеться трансляція футбольних матчів*
Кінотеатр Multiplex, що у РЦ «Промінь» запрошує 9 та 10 квітня на трансляцію матчів чвертьфіналу Ліги чемпіонів 2018-2019.

Квитки на ігри ТОТТЕНГЕМ - МАН СІТІ та МЮ - БАРСЕЛОНА вже доступні на сайті, в додатку та на касах кінотеатру Multiplex.

Величезний екран, зіткнення потужних команд, вир емоцій, приголомшливий звук та єднання, порівнянне зі стадіонним – усе це вже чекає на тебе ексклюзивно в кінотеатрі Multiplex.

Квитки тут.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
32

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я був на матчі Португалія-Україна.Неякісне зображення на екрані,непідготовленість оператора спортили настрій і створили гнітюще враження.Такого нікчемного надання послуг я ще ніде не бачив.В результаті всі малочисельні глядачі повиходили з претензіями і вимагали повернення коштів,ще простоявши у черзі.Одним словом-ганьба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні