У луцькій броварні виступить культовий гурт та презентують новий напій*

0
-4
У луцькій броварні виступить культовий гурт та презентують новий напій*
У броварні «Карабас Барабас» підготували справжній сюрприз для шанувальників рок-музики. У п’ятницю, 5 квітня в закладі виступить відомий луцький гурт OUTCRY.

Традиційно, на вихідних у броварні «Карабас Барабас» відбуваються запальні вечірки. Тож цього тижня лучанам та гостям міста пропонують поринути в атмосферу рок-музики та драйву. На сцені броварні виступить культовий гурт, який виконує композиції вже понад двадцять років. OUTCRY – легенда місцевої музики, тож, звісно мають чимало фанатів. До слова, вхід на концерт – вільний.

До речі, саме 5 квітня усі гості закладу мають унікальну нагоду скуштувати й нове пиво - Irish Beer. Це м’яке, «сухе пиво» з легкими нотками «смаженого» ячменю та відбірних ячмінних пластівців. У броварні розповідають, що на весну планують саме легкі види пива, адже хочеться саме такого.

Більше того, один щасливчик має нагоду виграти аж 5 літрів напою. Для цього необхідно виконати кілька умов: підписатися на інстаграм Карабасу, відмітити друга під світлиною розіграшу та прийти на вечірку. Уже завтра під час концерту через Рандом оберуть переможця.

Столик можна забронювати за номером: 066 600 400 2.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні