Антимонопольний комітет оштрафував «Луцькводоканал»

0
2
Антимонопольний комітет оштрафував «Луцькводоканал»
Антимонопольний комітет оштрафував «Луцькводоканал» за порушення законодавства про захист економічної конкуренції на 30 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України за результатами розгляду заяви Гіркополонівської сільської ради Луцького району Волинської області встановило у діях КП «Луцькводоканал» ознаки зловживання монопольним становищем.

За результатами аналізу матеріалів справи Відділенням було доведено, що КП «Луцькводоканал», займаючи протягом 2017-2018 років монопольне (домінуюче) становище на ринку послуг приєднання до мереж централізованого водовідведення в межах м. Луцька, своїми діями, що полягали у відмові Гіркополонківській сільській раді в приєднанні до мереж централізованого водовідведення згідно з технічними умовами від 25.05.2015 року за № 58 «Будівництво КНС з напірним каналізаційним колектором в с. Гірка Полонка» та укладенні договору на скид стічних вод за відсутності альтернативних джерел надання послуги з централізованого водовідведення в межах м. Луцька, вчинив порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

В ході розгляду справи «Луцькводоканал» припинив порушення законодавства про захист економічної конкуренції та уклав договір з Гіркополонівською сільською радою на прийняття стічних вод до комунальної каналізації.

За вчинення порушення на «Луцькводоканал», рішенням адміністративної колегії антимонопольного комітету, накладено штраф у розмірі 30 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні