--> Завгосп школи жорстоко вбив собаку на очах у дітей. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Завгосп школи жорстоко вбив собаку на очах у дітей. ВІДЕО

1
-1
Завгосп школи жорстоко вбив собаку на очах у дітей. ВІДЕО
У місті Городок, що на Львівщині, на території однієї зі шкіл міста, її працівник на очах у дітей побив собаку та кинув його в річку.

Прикрий інцидент трапився у вівторок, 2 квітня, повідомляє «Т1» з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

За фактом вчиненого відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних до неї осіб.

Це не перший подібний випадок, – йдеться у сюжеті «ТСН». Якось діти побачили на шкільному подвір'ї собаку і затягли його до класу.

«Собака з нами грав у волейбол, подавав м'ячика. Він реально був класний», – розповідає школярка Вікторія Квішко.

Керівництво школи все заперечує.

«У нього була шерсть чистого білого кольору як сніг. Він не виявляв ніякої агресії», – доповнює інша школярка Марта Фостяк.

На гавкіт і сміх до класу зайшов директор, кажуть діти.

«Директор приходить, каже: чий то собака? Сказали, що бездомний і сказав, що собаку ви більше не побачите, собаці кінець», – розповідає Богдан Смірнов.

А вже за кілька годин семикласниця Софія Пукшин побачила, як пса жорстоко б'ють. Дівчинка не може стримати сліз, її заспокоюють однокласниці. Шоковані діти розповіли про все батькам. Коли один з них написав про це у соцмережі, виявилося, що собак у школі вбивають не вперше. Обурені батьки прийшли до школи за поясненнями.

Директор Петро Продивус розмовляти не налаштований: «Я нічого не буду говорити, чому ви такі наглі? Йде розслідування, все». Але згодом все ж підходить до журналістів аби запевнити - школярі усе вигадали.

«Нікому нічого я не казав робити, сказав вигнати за межі школи», – запевняє керівник навчального закладу.

Завгосп підтримує керівника - собаку, мовляв, не били. Його підлеглий, який, за словами дітей, і катував собаку, все заперечує - мовляв, викинув до річки не пса, а листя. Проте Софія наполягає – собаку вбили. І якщо цей випадок бачила лише вона одна, інші вбивства можуть підтвердити однокласники.

«Там скинули з мосту, другого собаку закрили в підвалі, він пробув три дні, потім відкрили, побили лопатами і камінням і кинули донизу до річки. Потім я його з подругами пробувала витягати, відігрівати», – розповідає Софія.

Батьки викликали до школи поліцію. Правоохоронці розповіли, що вже спілкувалися із завгоспом школи і допитають усіх інших осіб. Тіла собаки наразі немає, але його продовжать шукати. Якщо тіло собаки знайдуть, всі причетні до катування тварини понесуть відповідальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже є новина по тсн, що собака жива та некшкоджена знову біля школи...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні