На Волині фермер садить 57 гектарів капусти. ФОТО

0
-1
На Волині фермер садить 57 гектарів капусти. ФОТО
У селі Клубочин Ківерцівського району працює два господарства.

Ці два господарства відвідали учасники навчання-семінару, повідомляють на сайті Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА.

ФОП Галина Пушкарук разом із чоловіком продемонстрували присутнім ягідні плантації малини. Окрім малини вирощують 4 сорти смородини, 2 сорти порічки та 12 сортів полуниці, картоплю.

Учасників заходу ознайомили із вирощуванням сільськогосподарських культур у парниковому господарстві фермера Сергія Нестерчука. Присутні оглянули парники, де вирощують розсаду різноманітних сортів капусти та парники із вирощуванням зеленої цибулі. Щороку фермери висаджують у відкритий грунт капусту на території 57 гектарів. Окрім капусти вирощують і інші культури овочевої групи, а також – гарбузи, ревінь, обліпиху, кукурудзи.

Фермер та його дружина розповіли про організацію сімейного господарства, підбір працівників та пошуки ринків збуту продукції. Усі мали можливість дізнатися про технологію вирощування рослин в теплицях, економічно вигідні сорти, переваги та ризики виробництва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні