Волинянка, яка пережила зупинку серця та кому, потребує допомоги

0
-6
Волинянка, яка пережила зупинку серця та кому, потребує допомоги
Допомоги потребує Юля Потисюк з Турійського району, яка виховує двох маленьких дітей і пережила зупинку серця, кому, трахеостому.

Наразі жінка перебуває на реабілітацію в Польщі, на лікування необхідні чималі кошти, - повідомила у Фейсбуці подруга Юлі Тетяна Шабанська.

Внаслідок атеросклерозу судин головного мозку Юля пережила тривалу кому і зараз не може розмовляти, самостійно харчуватися та ходити.

З 12 березня 2019 року Юля знаходиться на реабілітації в Польщі Dom Seniora " Golebi Dwor" " WI-KA" Spolka z.o.o. Реабілітація дає позитивну динаміку, волинянка сама дихає, ковтає, сміється,реагує на звуки.

Орієнтована вартість реабілітації 122 500 грн на місяць та додатково потрібно сплачувати за лікування, медикаменти, засоби гігієни для догляду за лежачими хворими, харчування, так як у Юлі гастростома та інше. Щонайменше потрібно пройти 2-3 курси реабілітації.

«За допомогою небайдужих людей ми вже зібрали частину суми,але цього дуже мало, я вимушена знов просити допомоги у вас. Понад усе ми хочемо,аби наша донька одужала і сподіваємось на допомогу небайдужих. Не лишайтесь осторонь», – звертаються за допомогою до небайдужих рідні жінки.

Рахунок у ПриватБанку, на який можна переказати кошти для порятунку Юлі, відкритий на ім’я її тата - Потисюк Микола Сергійович: 4731 2191 1712 6767.

Для переказів з-за кордону відкритий валютний рахунок в Приват Банку в євро на ім’я подруги дитинства Юлі – Шабанська Тетяна Леонідівна: 5168 7573 9219 8935.

Для більш детальної інформації звертайтесь за телефоном: 097 546 8263 (тато Микола Потисюк).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні