«Про роботу в поліції мріяла з дитинства», – слідча з Волині про службу

0
2
«Про роботу в поліції мріяла з дитинства», – слідча з Волині про службу
Олена Нивчик працює в Ковельському відділі поліції слідчим.

Про роботу слідчого вона мріяла з дитинства, повідомляє прес-служба поліції Волинської обалсті.

У 2010 році вступила до Національної академії внутрішніх справ, після закінчення з відзнакою вишу повернулася на рідну їй Волинь.

Олена Нивчик народилася в селі Дубове Ковельського району.

«Після закінчення школи без вагань вступила до Національної академії внутрішніх справ. Про роботу в поліції мріяла з дитинства. Завжди відстоювала в житті справедливість і ставала на захист скривджених. Бути на захисті закону, це – моє покликання», – розповідає поліцейська.

Олена Нивчик – майстер спорту України із боротьби самбо. Вона активний прихильник здорового способу життя й може слугувати добрим прикладом молоді для наслідування. Поліцейська відповідальний, самовідданий та успішний працівник.

Серед її здобутків – неодноразові перемоги на всеукраїнських та обласних змаганнях. У 2013 році вона стала призером кубку України із боротьби самбо.

Олена Нивчик стала однією з героїнь всеукраїнської інформаційної кампанії з популяризації служби в поліції. Рекламний щит із її зображенням та гаслом «Наш поліцейський – наш чемпіон» встановили на вулиці Варшавській у місті Ковель.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні