Призначили покарання волинянину, який продавав наркотики

0
2
Призначили покарання волинянину, який продавав наркотики
У Нововолинську суд призначив покарання чоловіку за продаж наркотичних речовин.

Чоловік був раніше судимий за крадіжку та відсидів 4 роки, пише "Буг".

У Нововолинську продавав таблетки “Субутекс”, що містять наркотичні речовини.

Перед затриманням наркоторговця було проведено кілька оперативних закупок. Так, 13-го грудня 2018 року у під’їзді будинку № 51″а” по вулиці Нововолинській збув за ціною 125 грн частину таблетки білого кольору. 21-го грудня того ж року в дворі будинку №19 мікрорайону Шахтарського продав частину таблетки за 125 гривень.

Окрім того, при невстановлених досудовим розслідуванням обставинах повторно, незаконно придбав таблетку та три частини таблеток “Субутекс”. 28-го січня 2019 року при поверхневому огляді працівниками поліції на перехресті вул. Нововолинської та пр-ту Дружби наркотичні речовини були виявлені та вилучені з сумки, яку мав при собі засуджений. Чоловіку винесли підозру та взяли під варту.

29-го січня був проведений обшук в житлі наркоторговця і знайдено два паперових згортки фольги з таблетками, електронні ваги, два металевих леза.

Чоловіку суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк п’ять років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні