На одному з автошляхів Волині обмежили рух транспорту

0
-4
На одному з автошляхів Волині обмежили рух транспорту
У Рожищенському районі через ремонт мосту обмежили рух транспорту.

Про це повідомляє прес-служба САД у Волинській області.

У рамках поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) продовжуються ремонтні роботи на мості через р. Лютиця поблизу села Козин Рожищенського району, що розташований на км 119 + 932 цього автошляху.

"Субпідрядним підприємством ТзОВ "РБП ТрансМост" там уже влаштовано монолітну залізобетонну плиту по правій смузі руху автодороги. Нині на цій плиті влаштовують гідроізоляцію. Також зараз виконуються підготовчі роботи до бетонування конусів цієї штучної споруди", – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з ремонтними роботами, рух транспортних засобів на цьому мості тимчасово здійснюється лише по лівій смузі автодороги.

Ремонтні роботи, у т.ч. з тимчасовим обмеженням руху однією із смуг, проводяться і на інших ділянках автодороги М-19, тож Служба автомобільних доріг у Волинській області просить учасників дорожнього руху із розумінням поставитись до тимчасових незручностей та закликає бути максимально уважними, обережними та дисциплінованими в місцях проведення дорожніх робіт.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні