Здоровий спосіб життя — це стиль здорових брендів*

0
1
Здоровий спосіб життя — це стиль здорових брендів*
В Україні впевнено розвивається тренд здорового способу життя.

Все більше людей починають займатися спортом, відмовлятися від шкідливих звичок і, що важливо — починають придивлятися до складу продуктів, які споживають. Цей тренд змінює ринок та з'являються бренди, які просувають на ньому нові стандарти та цінності. Одним з таких новаторів є бренд "Епікур".

"Епікур" — це новий бренд курячого м’яса, вирощено без антибіотиків та стимуляції росту. Всього за рік свого існування "Епікур" здійснив справжній прорив на ринку курятини України, підтвердивши, що здорова їжа може бути смачною. Створюючи продукт для здорового способу життя, команда "Епікур" підтримує його власним прикладом. Особливо в компанії люблять біг.

Бігають в "Epikur" майже працівники та їх сім’ї. Люблять ранкові тренування. Як кажуть працівники:

"Спорт зранку допомагає сконцентруватися і підвищує продуктивність на весь робочий день. А біг на довгі дистанції — це можливість побути наодинці зі своїми думками, джерело хорошого настрою та енергії".

У компанії навіть помітили таку тенденцію: що ті, хто починає долучатися до бігу, стають більш успішними та результативними, тому активно заохочують цей напрямок у своїй корпоративній культурі.

"Епікур" активно підтримує забіги і марафони: як учасник та як спонсор. Крім того, розвиває власну бігову команду, яка налічує близько 200 працівників, які приймають участь у забігах в різних містах України. А у листопаді 2018 року 25 працівників пробігли "SPAR Budapest Marathon Festival" у Будапешті.

Команда "Епікур" вже готується до нового бігового сезону та вже реєструється на "Run the World". Львівський напівмарафон, який пройде 14 квітня. Працівники вже почали активну підготовку до заходу, й пройшли медичний огляд аби переконатися, що вони готові до нових випробувань.

Метою "Run the World. Львівський напівмарафон" є популяризація здорового способу життя та залучення широких мас до активних занять спортом. Здоровий спосіб життя — це впевнений шлях уперед до успіху!

Обирайте спорт, і енергії вам вистачить на все. Зустрінемося на бігових доріжках країни!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні