Судили волинянина, який «під градусом» і без прав вчинив смертельну аварію

1
6
Судили волинянина, який «під градусом» і без прав вчинив смертельну аварію
Володимир-Волинський міський суд виніс вирок волинянину, через якого в аварії загинула його дружина, матір шістьох маленький дітей.

Аварія сталася 12 грудня 2018 року близько 5 години ранку на дорозі Павлівка–Володимир-Волинський, повідомляє ІА «Волинські новини».

Як з'ясувалося під час слідства, волинянин разом із дружиною у грудні минулого року відвідував знайомих. Удосвіта після застілля за кермом авто «Форд» на польській реєстрації він повертався додому, до Володимира-Волинського. Зауважимо, крім того, що чоловік перебував напідпитку, кермував він автівкою незаконно, оскільки не мав водійських прав.

Навпроти зупинку громадського транспорту, поблизу села Зимне, автомобіль винесло на зустрічну смугу руху, на узбіччя, а потім у кювет, де він перекинувся. Водій від удару втратив свідомість. Коли ж він прийшов до тями, то побачив, що в аварії загинула його дружина.

Як встановила експертиза, внаслідок ДТП жінка отримала багато різаних ран обличчя та розрив печінки, що й спричинило смерть.

Обвинувачений у суді щиро розкаявся та просив не позбавляти його волі, оскільки на утриманні у нього залишилось шестеро малих дітей.

Своє чергою, батько загиблої, який у суді представляв сторону потерпілої, також просив суд суворо не карати горе-водія, оскільки він, фактично, залишився єдиним годувальником та опікуном шістьох дітей.

Призначаючи покарання, суд врахував щире каяття обвинуваченого, активне сприяння розкриття злочину та добровільне відшкодування шкоди, завданої злочином.

Враховуючи всі обставини справи, волинянину призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Проте суд пом'якшив вирок, замінивши реальний термін на умовний, строком на 3 роки, якщо чоловік за цей час не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гіп-гіп ура!Самий гуманний суд в світі.!А його каяття хоч грам мізків йому добавило, яким місцем думав коли сідав за кермо п'яним і без водійських прав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні