За ходом виборів на Волині спостерігають представники ОБСЄ

0
-2
За ходом виборів на Волині спостерігають представники ОБСЄ
За ходом президентських виборів на Волині спостерігають представники Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Загалом на Волинь прибуло 10 команд міжнародних спостерігачів по два чоловіка в кожній. Робитимуть висновки, чи демократично відбуваються вибори в нашому краї, будуть спостерігачі з Норвегії, Німеччини, Швеції, Великої Британії, Данії, США й Канади.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіли представники ОБСЄ Том Розет із Норвегії і Фолко Шиллер із Німеччини.

Вранці вони побували на виборчій дільниці №071055, розташованій у приміщенні Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що на проспекті Волі, 51 у Луцьку.

«У нас спеціальна програма. Ми їздимо по всій області, але переважно по місту й по Луцькому району. Але є інші команди, які їздять і в інші райони», – розповіли Том і Фолко.

В Україні вони вдруге. Обоє були спостерігачами на попередніх виборах.

На запитання, чого вони очікують від президентських виборів в Україні, пан Том відповідає: «Ми лише спостерігаємо. Це вже від людей залежить, чого вони очікують».

Водночас іноземні гості повідомили, що тут їм подобається. А про свою участь у виборах як спостерігачів сказали коротко: «Це підтримка демократії і громадянського суспільства в Україні».

Том Розет (ліворуч), Фолко Шиллер (праворуч) у супроводі перекладача
Том Розет (ліворуч), Фолко Шиллер (праворуч) у супроводі перекладача

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні