У Луцьку чоловік не хотів голосувати у виборчій кабінці

1
9
У Луцьку чоловік не хотів голосувати у виборчій кабінці
На дільниці № 071057 у місті Луцьку (округ №22) виборець проголосував за межами виборчої кабінки. Черги на дільниці не було, виборець повідомив, що просто не хоче голосувати в кабінці.

Про це повідомили у Громадянській мережі ОПОРА.

"Відповідно до статті 7 Закону країни «По вибори Президента України», голосування на виборах Президента України є таємним: контроль за волевиявленням виборців забороняється.

Фотографування, відеофіксація в будь-який спосіб результатів волевиявлення виборців в кабіні для таємного голосування, а також демонстрація виборцем результатів волевиявлення", – повідомляють спостерігачі ОПОРи

Окрім того, на дільниці №070070 у місті Горохів (округ №20) виборчі кабінки розмістили таким чином, що три із них розміщені навпроти вікон. Хоч із того боку вони закриті тканиною, відстань від вікна до кабінки незначна, відтак тут може вбачатися можливість порушення таємниці голосування чи контролю за волевиявленням громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не поміщаються думки дядька в тісній кабінці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні