Моторошна аварія: 16-річна дівчина потрапила під автобус і позашляховик. ВІДЕО

0
-7
Моторошна аварія: 16-річна дівчина потрапила під автобус і позашляховик. ВІДЕО
У Львові збили п’ятьох пішоходів, одна жінка загинула. Серед постраждалих – неповнолітня дівчина, яку спочатку збив позашляховик, а потім рейсовий автобус.

ДТП трапилася у четвер, 28 березня, повідомляє "ZAXID.NET".

Як розповіли у поліції Львівщини, о 20:15 на вул. Кульпарківській, 11 водій автомобіля Suzuki 1989 року народження збив 16-річну дівчину з Миколаївського району.

Після цього її відкинуло під колеса автобуса №118. Рятувальники за допомогою гідравлічного домкрата та пневматичних подушок підняли автобус та деблокували потерпілу. Неповнолітню шпиталізували з переломами та струсом головного мозку.

Наразі невідомо, чи дівчина переходила дорогу по "зебрі", але, як видно з фото поліції, випадок трапився біля пішохідного переходу.

Однак департамент з питань цивільного захисту ЛОДА згодом уточнив, що за кермом автомобіля Suzuki була львів'янка і збила
неповнолітню в межах пішоходного переходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні