Прийшли гроші на навчання нелуцьких дітей

0
-2
Прийшли гроші на навчання нелуцьких дітей
У Луцькій міській раді внесли зміни до бюджету на 2019 рік.
Спрямували кошти для КП «Ласка», придбання сміттєсортувальної лінії у Брищі та видалення повалених після буревію дерев.

Про це стало відомо у середу, 27 березня, на засіданні сесії Луцької міської ради.

Як розповіла директорка департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова надійшла субвенція в сумі 821 тисяча гривень від Підгайцівської сільської ради, з них 800 тисяч – на придбання сміттєсортувальної лінії на полігон ТПВ у селі Брище та 21 тисяча на утримання дітей місцевої громади у закладах освіти міста Луцька.

Також до міста Луцька надійшла субвенція із державного бюджету в сумі 541 тисяча 140 гривень управлінню охорони здоров’я на відшкодування вартості лікарських засобів. Окрім цього, місто отримало субвенцію 148 тисяч 895 гривень для навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Так, під час сесії депутати внесли зміни до бюджету на 2019 рік.

Так, 285 тисяч гривень спрямують на підтримку КП «Ласка»; 208 тисяч гривень – на технічне переоснащення адміністративної будівлі міської ради; 5,3 мільйона гривень – на придбання сміттєсортувальної лінії у Брищі, 80 тисяч гривень – на видалення повалених дерев після буревію, 140 тисяч – на закупівлю реагентів для гемоаналізатора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні