Батько з усієї сили зіштовхнув зі сходів 6-річну доньку

4
-11
Батько з усієї сили зіштовхнув зі сходів 6-річну доньку
На Рівненщині у місті Вараші трапився резонансний випадок. Батько силоміць вивів свою доньку із приміщення одного з торгових закладів у центрі міста і навмисне зіштовхнув її зі сходів, внаслідок чого дівчинка впала на асфальт.

Цей інцидент зафіксували камери спостереження, встановлені на будівлі. Вже увечері відео виклали у спільноті «Підслухано в Кузнецовську», що викликало хвилю обурення від дій чоловіка, - повідомляє Rivne media.

Це відео не пройшло повз працівників поліції. Відтак, поліцейські ювенальної превенції встановили, що подія трапилася ще 22 березня близько 19 години. Особу батька, який вчинив насильницькі дії відносно своєї 6-річної доньки, вже встановили. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець.

Як з’ясували правоохоронці, у цій сім’ї загалом четверо неповнолітніх діток. За словами мами дівчинки, вони усією сім’єю того дня пішли за покупками у магазин. Тоді між дітьми виникла сварка і, аби їх втихомирити, батько силою витягнув на вулицю 6-річну доньку і навмисне штовхнув її, внаслідок чого дівчинка впала зі сходів.

До слова, як розповіла мама, видимих травм на дитині не було, тому вони не зверталися до медиків. Якби не відео у соцмережах, то ця історія так би і не отримала розголосу.

До слова, досі ця родина не потрапляла в поле зору правоохоронців і соціальних служб. Тепер же поліцейські звернулися, аби сім’ю взяли під соціальний супровід та поставили дитину, яка опинилась в складних життєвих умовах, на облік. Також дівчинку направлять на повторне медичне обстеження.

Крім цього, у поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом умисного завдання удару або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень (част. 1 ст. 126 Кримінального кодексу України). Тепер батькові дівчинки загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин чи виправні роботи на строк до одного року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нелюд.тепер ясно звідки беруться маньяки!!!!!!!!!!!!
Відповісти
.а де мама.чи вона така ж???? Шкода що той БАЙДУЖИЙ ПЕРЕХОЖИЙ не спустив так зі сходів цього ,,татка,,
Відповісти
Ну а от добре стане коли з сімї щей останні гроші заберуть штрафуючи! Наказувати потрібно громадськими роботами тільки! Куча дітей , за що жити будуть потім? Провинився батько , а страждатимуть знов діти,бо за ці кошти їм краще щось купили б...
Відповісти
До Волинь. А ти їм ще грошей дай: вони ж багатодітні, їм допомога потрібна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні