У Кропивницькому вибухи на АЗС: в будинках вилетіли шибки, частина міста залишилася без світла

0
8
 У Кропивницькому вибухи на АЗС: в будинках вилетіли шибки, частина міста залишилася без світла
У Кропивницькому вибухнула автозаправна станція, вибух спровокував масштабну пожежу на площі близько 200 квадратних метрів.

Про це повідомляють Факти.

За інформацією прес-секретаря Держслужби з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області Оксани Мачак, сигнал про пожежу надійшов рятувальникам о 20:00. Вогнем виявилися охоплені чотири вантажні автомобілі і близько 20 легковиків.

На даний момент на місці інциденту працює 10 одиниць техніки та до 50 чоловік особового складу. Відомо як мінімум про трьох постраждалих, яких госпіталізували.

Станом на 20:55 займання вдалося локалізувати, на території АЗС продовжують горіти п'ять вантажних автомобілів, 10 легковиків та покрівля розташованого поруч двоповерхової будівлі. У мережі з'явилися фото і відео з місця пожежі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні