У Рожищі почистили каналізаційні мережі

0
-3
У Рожищі почистили каналізаційні мережі
У Рожищі провели роботу з гідродинамічного очищення каналізаційних мереж.

Днями працівники ТОВ «Канал-Тепло Сервіс» зробили гідродинамічне очищення каналізаційних мереж на вулиці Чехова, - йдеться на сторінці Рожищенської міської ради.

Як відомо, каналізаційна система в житлових районах постійно піддається великому навантаженню і вимагає планового профілактичного чищення.

Велика кількість бруду і всіляких побутових та інших відходів осідають на трубах, що обумовлює звуження робочого просвіту, а з часом і його закупорку, що у свою чергу призводить до аварійної ситуації.

Щоб запобігти екстреним випадкам й зупинці роботи усієї каналізаційної системи час від часу проводиться очищення каналізаційних мереж та колодязів.

Як це працює. Гідродинамічна установка подає воду під високим тиском, тим самим очищає внутрішню трубу від всякого роду відкладень, як органічного, так і не органічного походження. Таке чищення хороший спосіб для підтримання чистоти труб.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні