У «Промені» виступлять актори серіалу «#Школа»*

0
5
У «Промені» виступлять актори серіалу «#Школа»*
Вже 4 квітня глядачі та любителі українського серіалу «#Школа» матимуть можливість зустрітись з його головними акторами.

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі «Школа» на «1+1», вирушать у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Першими зустрітися зі своїми улюбленцями зможуть глядачі західної України.

Так, глядачі матимуть змогу зустрітися з Анною Трінчер (Ната), Олександром Петренко (Паша), Марією Кондратенко (Соня) та іншими, переглянути та взяти участь в унікальній інтерактивній виставі, у якій голосуванням оберуть переможця у змаганні 11-А і 10-Б та їхніх класних керівників.

Зустріч відбудеться 4 квітня у РЦ «Промінь».
Квитки можна придбати тут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні