--> Оглядовий майданчик і шиномонтаж: луцькому підприємцю не віддали землю для бізнесу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Оглядовий майданчик і шиномонтаж: луцькому підприємцю не віддали землю для бізнесу

0
2
Оглядовий майданчик і шиномонтаж: луцькому підприємцю не віддали землю для бізнесу
Лучанин не може купити ділянку для будівництва та обслуговування стоянки автомобілів з об'єктами дорожнього сервісу.

Про це стало відомо у середу, 27 березня, на засіданні сесії Луцької міської ради.

Лучанин Анатолій Наумчук розповів, що раніше на ділянці, що знаходиться на вулиці Потебні, 79-а, площею 0,1148 га, було стихійне сміттєзвалище.

«Там має бути дорожній сервіс. Ми вже більше як півроку стараємося приходити на комісії і сесії, аби отримати цю діяльність. У будівлі на першому поверсі мають бути бокси, аби здійснювати шиномонтаж, а на другом – кафе. Ми не проти підтримати пропозицію депутата Павла Данильчука і зробити там оглядовий майданчик», – виступив лучанин.

Голова земельної комісії Олександр Козлюк розповів, що земельну ділянку в орендаря ніхто не забиратиме, оскільки договір оренди закінчується аж в 2027 році.

«Земельна ділянка є в оренді, оренда є діюча. На сьогоднішній день ділянку ніхто не забирає. Дозвіл на будівництво є, а тому претензій ніяких. Аргументацією рішення комісії було те, що ми хочемо, аби ви добудували приміщення, зробили інфраструктуру, а тоді ми подивимося», – сказав Козлюк.

Депутати Луцької міської ради знову не підтримали цей проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні