Онкохвора волинянка потребує допомоги на лікування

0
-1
Онкохвора волинянка потребує допомоги на лікування
Онкохвора волинянка із міста Нововолинськ Тетяна Куценко потребує фінансової допомоги на лікування.

Нагадаємо, Тетяна Куценко у 2013 році лікувала третю стадію раку грудей, пройшла повністю лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. У липні 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінці.

Тетяна – мама двох дітей. Нині жінка лікується препаратом «Ібранс», який дає хороший результат. За її словами, під час останнього КТ зафіксували зменшення пухлини у печінці. Нині жінка проходить черговий курс лікування. Препарат, яким лікується Тетяна дуже дорогий, самотужки сім’ї зібрати кошти не під силу.

«Ібранс коштує 43000 в місяць. Проведені ним клінічні дослідження в Україні PALOMA 1- 3 дають мені ВІРУ на майбутнє з моєю родиною. Нарешті всі мої болі відступили.Препарат діє.Історія моєї боротьби в мене на сторінці.Я змучена після хімій,набрала 15 кг,поганий став зір,прийшлося позбутися декілька зубів через проблеми з яснами після хімій,але тепер почавши 5 курс Ібрансу ,я готова перемогти,зцілитися і Бог мені допоможе», – розповіла Тетяна Куценко.

Усіх небайдужих просять допомогти волинянці – мамі двох діток, коштами на лікування.

Підтримати фінансово Тетяну Куценко можна, переказавши кошти на рахунок
Приватбанку: 4149 4991 1968 3579 Куценко Тетяна Валеріївна.

Для переказів з усіх банків: 5168 7573 3034 6836 Куценко Тетяна Валеріївна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні