Лучанка, яка знялася у популярному серіалі «Школа», їде у фан-тур Україною

0
-1
Лучанка, яка знялася у популярному серіалі «Школа», їде у фан-тур Україною
Лучанка Христина Олексюк, яка зіграла роль подруги однієї з головних героїнь у серіалі «Школа», їде у фан-тур містами України разом із іншими акторами.

Про це дівчина повідомила в «Інстаграмі», передає інформаційне агентство «ВолиньPost».

«Усім привіт! так, я теж їду в фан тур «Школа». Наразі у нас проходять репетиції, на яких панує творча атмосфера. А ти прийдеш на фан- зустріч, буде дуже цікаво?», – пише Христина.

Окрім цього дівчина повідомила, що невдовзі розіграє декілька квитків на фан-зустріч у рідному місті Луцьку, яка відбудеться 4 квітня. Переможців обере серед своїх підписників у Instagram. Радить не проґавити такий шанс: «Скажу по-секрету, що будуть і танці і співи», – поділилася акторка.

Христина розповіла, що репетиції зараз – у самому розпалі, а з командою збираються щодня, тож актори обіцяють дивувати і вражати прихильників у своєму останньому всеукраїнському турі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні