Показали, як на Волині ловлять водіїв за перевищення швидкості з допомогою радарів. ВІДЕО

0
4
Показали, як на Волині ловлять водіїв за перевищення швидкості з допомогою радарів. ВІДЕО
В Україні поліція нещодавно отримала 25 приладів TruCam, з допомогою яких стежитимуть за швидкістю на трасах в 17 областях, у тому числі й Волинській.

Про це йдеться в сюжеті Фактів.

Нагадаємо, на Волині поліцейські використовуватимуть радари на трасі М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече), а саме на 80-137 кілометрах автошляху та трасах Устилуг-Луцьк-Рівне (H-22) та Київ-Ковель-Ягодин (М-07).

На Волині на двох міжнародних трасах лише за три останні місяці 1200 постанов за перевищення швидкості. За перевищення швидкості на 20 км/год передбачається штраф 255 гривень, понад 50 км/год – 510 гривень.

Поліцейські розповідають, щойно водії помічають авто поліції, за звичкою підморгують один одному фарами. Однак це не завжди спрацьовує.

Інспектор патрульної поліції Віктор Чернюк розповів, що раніше на автодорозі, де тепер вимірюють швидкість, було багато аварій. Нині ж їх кількість зменшилася.

Поки радари прАцюють лише стаціонарно, за наявності знака про відеоконтроль. Наступний етап – встановлення камер на поліцейські автомобілі. Тоді правоохоронці фіксуватимуть швидкіть навіть під час руху.

Детальніше в сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні