На Волині виявили іноземців-нелегалів

0
2
На Волині виявили іноземців-нелегалів
У Турійську виявили іноземців, які порушили правила перебування в Україні.

Про це повідомили у Турійському відділі поліції.

Цього тижня, працівники сектору реагування патрульної поліції Турійського відділення поліції на території району виявили та задокументували два правопорушення у сфері дорожнього руху скоєних громадянами іноземних держав.

Правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.121-5 «Порушення правилами користування ременями безпеки або шоломами», накладено стягнення у вигляді штрафу.

Інформацію направлено до місцевого сектору Державної міграційної служби.

Правоохоронці встановили, що один з чоловіків порушив терміни перебування іноземців в Україні.

За клопотанням Турійського відділення поліції уповноваженими особами Турійського РС УДМС правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Іноземцю винесено рішення про примусове повернення з України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні