У Луцьку проведуть загальноміську акцію «Ековесна-2019»

0
2
У Луцьку проведуть загальноміську акцію «Ековесна-2019»
У Луцьку з 22 березня до 24 травня триватиме загальноміська акція "Ековесна-2019".

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Підприємства та установи повинні навести лад на своїх та прилеглих територіях. Департамент житлово-комунального господарства забезпечить очистить загальноміські території, вулиці та шляхопроводи від сміття після зими, а також впорядкує та відновить зелені насадження.

Комунальноме підприємство "Парки та сквери м. Луцька" здійснить роботу з озеленення та квіткового оформлення міста. ЖЕКи і ОСББ приберуть на своїх територіях, а Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування забезпечить санітарне очищення та упорядкування кладовищ, меморіалів, пам’ятників і братських могил.

Крім цього, будуть відбуватися трудові акції з прибирання прибережних захисних смуг та водоохоронних зон річок Сапалаївка, Омеляник, Жидувка, Стир.

Також 25 квітня висадять саджанці фруктових дерев на території закладу дошкільної освіти № 1, влаштують метеорологічний майданчик для спостережень за погодою на території закладу дошкільної освіти № 2, створять міні-ботанічний сад на території закладу дошкільної освіти № 39.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні