Релігійна громада храму в місті Камінь-Каширський вирішила залишитися в УПЦ МП. ВІДЕО

5
-1
Релігійна громада храму в місті Камінь-Каширський вирішила залишитися в УПЦ МП. ВІДЕО
У місті Камінь-Каширський на зібранні релігійної громади храму Різдва Пресвятої Богородиці вирішили залишитися в УПЦ МП.

Збори відбулися 24 вересня, - повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ МП. За їхніми словами, за ПЦУ голосувало тільки до 50 осіб.

"Серед наших прихильників була мати одного з ініціаторів переходу. Вона підійшла до сина і запитала, навіщо він це робить, він же сам бачить, скільки людей з ним не згодні", – розповів у своєму коментарі настоятель храму протоієрей Юрій Михайлов.

У УПЦ МП стверджують, що ініціативна група, представлена в тому числі заступником міського голови, оголосила тижнем раніше, що буде проводити в районі храму "голосування за пропискою", щоб перевести прихід в ПЦУ.

"Серед жителів певного списку вулиць ініціатори переходу збирали підписи, однак, як вдалося дізнатися парафіянам храму, підписалися за цю ідею всього 319 осіб, в тому числі і ті, що не проживають в обраному районі. Водночас у храмі збирали підписи за те, щоб залишити прихід у спокої і не змінювати юрисдикцію, у протоколі зборів зафіксовано понад 1250 підписів за це рішення. Щоб попередити можливі маніпуляції з даними, які зібрали активісти ПЦУ, громада надіслала копії цього протоколу парафіяльних зборів з підписами в свою підтримку в ЗМІ, правоохоронні органи, а також чиновникам облдержадміністрації", — йдеться у повідомленні прес-служби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Адекватна громада.
Відповісти
Оте рішення їм ще боком вилізе!
Відповісти
24 вересня? що ви курите?
Відповісти
У гонитві за "сенсацією" вже нічого не помічають :)))
Відповісти
- а попи і влада- фундамент Зла!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні