У результаті вибуху в київській квартирі загинув чоловік

0
-10
У результаті вибуху в київській квартирі загинув чоловік
В Києві, Голосіївському районі, в квартирі загинув через вибух саморобного вибухового пристрою розшукуваний за скоєння вбивства в Україні громадянин РФ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

Згідно з повідомленням, вибух стався 23 березня близько 23:00 на проспекті Науки. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіальних управлінь поліції, вибухотехніки та патрульні поліцейські. Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин повідомив, що після огляду місця події правоохоронці припускають, що вибух стався через необережне поводження з вибуховим пристроєм.

«Поліцейські встановили особу загиблого, це - 28-річний громадянин Російської Федерації, який перебував у розшуку за вчинення вбивства в Україні та знімав квартиру на проспекті Науки», - сказав він.

Під час огляду сапери вилучили фрагменти саморобного вибухового пристрою, декілька паспортів різних держав і мобільні телефони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні