На Волині висадили фруктові дерева у шкільному саду ФОТО

0
1
На Волині висадили фруктові дерева у шкільному саду ФОТО
У Ковелі учні вчителі та батьки садили фруктові дерева у шкільному саду.

Про це повідомляє «КовельPost».

Так, у п'ятницю, 22 березня, у закладі загальної середньої освіти №9 відбулася акція «З думкою про майбутнє». У шкільному садку висадили три десятки саджанців фруктових дерев. Учні з батьками та вчителі школи досить активно відгукнулися на запрошення адміністрації закладу провести таку цікаву екологічну акцію. Напередодні підготували площу для висаджування дерев, позначили місця, де ростимуть яблуні, груші, сливи та вишні, аби існуючий біля школи садок був ще гарнішим.

Школярі різних вікових категорій пообіцяли дбати про кожне дерево. Цю традицію вирішили продовжувати та надалі передавати іншим учням, які вчитимуться у цій школі.

Акція проводилась в рамках благоустрою шкільної території, озеленення освітнього простору та з метою бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, формування екологічної свідомості учнів.

До речі, днями дубовий гай з'явився біля ЗОШ №7 міста Ковеля. Учні навчального закладу разом з педагогами висадили 20 молодих дубочків на пришкільній території.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні