Депутат Волиньради визнав свою вину у злочині, – СБУ

1
0
Депутат Волиньради визнав свою вину у злочині, – СБУ
Депутат Волинської облради визнав свою вину.

Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Нагадаємо, СБУ провела обшуки у депутата Волинської обласної ради Бориса Бабійчука.

Слідчий відділ Управління розслідує кримінальне провадження від 15.08.2017 року за ознаками злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 359 Кримінального кодексу України. На підставі зібраних у ході досудового розслідування доказів повідомили про підозру волинському підприємцю, який також є депутатом Волинської обласної ради.

Підозрюваний свою вину у вчиненні злочину визнав у повному обсязі. Наразі матеріали кримінального провадження готують до передачі до суду.

До того ж, у межах цього кримінального провадження додатково перевіряли повідомлення Голови Волинської обласної ради щодо виявлення радіообладнання в приміщенні ради. Згідно з висновком експерта зазначене обладнання не відноситься до спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, тому цей факт у травні 2018 року виключений із матеріалів провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шпійон!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні