У місті на Волині комунальники не хочуть ремонтувати аварійних дах, на якому колись росли ялинки

0
0
У місті на Волині комунальники не хочуть ремонтувати аварійних дах, на якому колись росли ялинки
У Нововолинську в 15-му мікрорайонів міста, в одному з будинків протікає дах. У квартирі однієї з мешканок стіни покрила пліснява. Комунальники не реагують.

Про це повідомляє "Радар".

Жінка зробила в квартирі ремонт, а в натяжній стелі вже після першого в цьому році дощу набралась вода. З проблемою зверталася в усі можливі комунальні інстанції. Без результатів. З острахом власниця квартири чекає наступного дощу.

Відомо, що колись на даху цієї багатоповерхівки росли ялинки. Після того, як питання порушили місцеві журналісти, приїхали працівники ЖКП №3, приклеїли три шматки руберойду, і проблему наче вирішили. Обіцяли за півроку зробити все капітально. Однак понині обіцянка залишилась обіцянкою.

Тепер цей будинок обслуговує управлінська компанія, де кажуть, що не має коштів, щоб відремонтувати стелю. Притім щомісячно мешканці сплачують 120-180 гривень за утримання будинку.

Сусіди поверхами нижче не хочуть складатись на ремонт даху.
Власниця квартири, у якої тече зі стелі, самотужки відремонтувати дах будинку не в змозі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні