Аварію на проспекті Перемоги у Луцьку вчинив п'яний екс-міліціонер, – ЗМІ

0
-10
Аварію на проспекті Перемоги у Луцьку вчинив п'яний екс-міліціонер, – ЗМІ
За кермом легковика, який потрапив в аварію на проспекті Перемоги у Луцьку, перебував п'яний екс-міліціонер.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини" з посиланням на очевидців ДТП.

Нагадаємо, у середу, 20 березня, на проспекті Перемоги у Луцьку зіткнулись легковик "Опель" та позашляховик "Вольво".

Як зазначили свідки, автомобіль марки "Вольво" рухався проїжджою частиною зі сторони стадіону Авангард, у той час "Опель" виїхав з вулиці Генерала Шухевича. Відтак, відбулося зіткнення двох авто. Легковик отримав серйозні механічні пошкодження передньої частини, натомість кросовер залишився майже неушкоджений.

Під час оформлення ДТП працівники поліції виявили, що водій "Опель", який і спричинив аварію, перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час затримання чоловік поводив себе агресивно, чинив опір працівникам поліції, які були змушені одягнути на нього кайданки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Смертельну аварію під Луцьком вчинив екс-заступник начальника поліції

Чоловік несамовито кричав, лякаючи перехожих, переконував, що у нього – група інвалідності.

Зі слів одного зі свідків аварії, за кермом автомобіля "Опель" перебував колишній працівник міліції. Таке припущення підтвердив і працівник служби таксі, який також випадково бачив ДТП.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Смертельна аварія під Луцьком: з'явилися фото ДТП за участі екс-заступника начальника поліції

"Водій "Опель Вектра", виїжджаючи на Перемоги, повернув направо та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з "Вольво". Водія "Опеля" відвезли на освідування, оскільки нецензурно висловлювався, поводився агресивно та кричав. На нього оформили протокол за вчинення ДТП, також повезли на освідування в наркологічний диспансер, де він відмовився від проходження огляду. Тож цим, автоматично, визнав вину ще й у керуванні в стані сп'яніння, відповідно, оформлено ще один протокол", - прокоментували у прес-службі патрульної поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні