У центрі Києва таксист намагався задушити пасажира ременем безпеки

1
2
У центрі Києва таксист намагався задушити пасажира ременем безпеки
У середу, 20 березня, на Бессарабській площі в Києві сталася бійка між пасажиром та водієм таксі.

За словами учасників конфлікту і випадкового свідка, сварка сталася через оплату проїзду. В ході бійки обидва отримали невеликі садна та синці на обличчі.

Інцидент стався близько 12:00, повідомляє "Інформатор".

Спочатку пасажир наніс таксисту удар по обличчю і хотів вийти з машини. Після водій спробував задушити чоловіка ременем безпеки. До того, як приїхала поліція, учасники конфлікту вже заспокоїлися, а пасажир знайшов спосіб оплатити готівкою другу половину суми за проїзд.

Як розповіли правоохоронці, обидва учасника конфлікту будуть писати зустрічні заяви один на одного. У кожного з них були свої версії того, що сталося. Пасажир, заявляє, що сума проїзду склала 200 гривень. По прибуттю він виявив, що грошей не вистачає. Він запропонував оплатити половину готівкою, решту перевести на картку водія. Хлопець повідомив, що таксист йому відмовив, посилаючись на те, що працює нелегально.

Парубок грубо послав водія і спробував вийти. На що водій почав тягнути його назад в салон. Молодий чоловік відповів ударом в обличчя.

За словами таксиста, пасажир не пропонував йому спочатку частково оплатити проїзд через карту. Замість цього молодий чоловік грубо відповів, що у нього більше немає грошей.

При колотнечі хлопець двічі вдарив водія по обличчю і спробував вийти. Після того, як вони заспокоїлися, таксист викликав поліцію. Свідки допомогли заспокоїти учасників сутички.

Також один з них підтвердив причину інциденту, і те, що водій намагався душити пасажира, накрутивши ремінь безпеки на шию.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забрали уроди,які не маючи грошей пруться на таксі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні