Телеведучий назвав кандидатів у президенти, за яких варто голосувати

3
-3
Телеведучий назвав кандидатів у президенти, за яких варто голосувати
Телеведучого та співзасновника Громадянського Руху «Свідомі» Тараса Шкітера обурило ставлення окремих кандидатів в Президенти України до людей, а конкретно до жителів Волині.

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Кандидат, який реально націлений стати гарантом та хоче представляти інтереси всієї країни зобов’язаний напередодні виборів відвідати кожен регіон нашої держави, аби дати можливість українцям побачити та почути себе не з екрану телевізора. Як телепродюсер та журналіст, з власного досвіду знаю, що політики, за якими ми спостерігаємо на телебаченні, досить часто виявляються абсолютно іншими людьми в реальному житті, зовсім не відповідаючи образу, який вони собі створили", - пише Тарас Шкітер.

За переконанням телеведучого, кожен, хто вирішив балотуватись на найвищу посаду в країні, повинен з повагою ставитись до людей. Прояв цієї поваги вбачає саме у публічних виступах перед громадянами в кожному куточку України.

"Чому це важливо? Насамперед тому, що українці заслуговують особисто поставити питання чи висловити публічний протест будь-кому із кандидатів, а не слухати популістичні лозунги та красномовні промови з екранів телевізорів. Особа, яка налаштована очолити державу не може ігнорувати цілий регіон, виступаючи лише на радіо та телеефірах. Це неповага до виборців", - додає він.

Як приклад, автор наводить кандидатів в президенти США, які обов’язково відвідують кожен штат, оскільки вважають це своїм обов’язком.

"Як співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» в рамках кампанії «Голосуй свідомо», я закликаю волинян обирати серед кандидатів, які проявили до нас з Вами повагу, знайшли час, бажання та сміливість вислухати наші проблеми і бажання! Йдеться про Анатолія Гриценка, Олександра Шевченка, Руслана Кошулинського, Олега Ляшка, Валентина Наливайченка та про діючого президента Петра Порошенка", – зауважує Тарас Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клоун президент це вершина маразму. Це поразка в холодній війні з Росією зробити з України країну дурнів
Відповісти
Тільки А.С.Гриценко,як новообраний президент України,спроможний вивести Україну на якісно новий,європейський ріввень життя.
Відповісти
Ляшка,Шевченка...Ви про що "журналісте"???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні