--> У Ring Coffee, що у «Промені», діє знижка на тортики* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ring Coffee, що у «Промені», діє знижка на тортики*

0
8
У Ring Coffee, що у «Промені», діє знижка на тортики*
Особлива пропозиція для любителів яскравих смаколиків. Лучани можуть придбати ексклюзивні торти і десерти за акційними цінами. Після 20:00 знижка складає 30%, а після 22:00 – 50%.

Також лучани мають можливість зробити попереднє замовлення на торти та кенді-бар для свого свята. Шеф-кондитер, випускниця кулінарної академії Ектора Хіменеса-Браво, Світлана Панько, створить для кожного індивідуальний шедевр.

Щоб зробити замовлення на ексклюзивний торт достатньо завітати до Ring Coffee або зателефонувати за номером: +38 (073) 11 61 718.

Ring Coffee - атмосферна кав'ярня-пекарня, де кожен може спробувати оригінальні десерти власного виробництва і випити ароматної кави для настрою! Привітні баристи чекають на гостей з 8:00 і пропонують каву, панкейки та сніданки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні