--> Затримали двох пенсіонерок, які за хабар хотіли вирішити долю волинської фірми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали двох пенсіонерок, які за хабар хотіли вирішити долю волинської фірми

0
1
Затримали двох пенсіонерок, які за хабар хотіли вирішити долю волинської фірми
Судитимуть пенсіонерок, які хотіли за хабар вирішити у столиці для волинського підприємства питання про надання ліцензії на будівництво.

Про це повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Пенсіонерки, які у свій час обіймали посади у Державній архітектурно-будівельній інспекції України та Управлінні ДАБІ у Волинській області, взялися "вирішити питання" зі своїми столичними нині працюючими колегами про надання одному з луцьких господарських товариств ліцензії на провадження діяльності з будівництва.

Оцінивши послуги у 550 доларів США, вони переконали чоловіка у необхідності передати через них цю суму посадовцям Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Удень 17 січня 2019 року він привіз обумовлену суму в Київ та передав столичній спритниці, яку одразу затримали на місці вчинення злочину.

Невдовзі обидві жінки, які щиро розкаялися у скоєному, постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні