Лучани отримали квартири в центрі міста. СПИСОК

0
-6
Лучани отримали квартири в центрі міста. СПИСОК
Затвердили список лучан, яким нададуть квартири в будинку на проспекті Волі у Луцьку.

Про це стало відомо в середу, 20 березня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Так, виконавчий комітет міської ради вирішив надати квартири в будинку на проспекті Волі особам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради в списку осіб на позачергове забезпечення житлом:

Двокімнатну квартиру житловою площею 31,8 кв.м (загальною – 63,9 кв.м) Петрик Надії Несторівні з сім’єю. З квартирного обліку Петрик Н.Н., на якому вона перебуває з 24.01.1985 в списку на позачергове забезпечення житлом, зняти. Квартира додається до приватизованої однокімнатної квартири на вул. Ушинського, житловою площею 16,3 кв.м, що належить Петрик Н.Н. на праві приватної власності;

Двокімнатну квартиру житловою площею 53,6 кв.м (загальною – 89,9 кв.м) Пирозі Степану Андрійовичуз сім’єю. З квартирного обліку Пирогу С.А., на якому він перебуває з 10.04.1986 в списку на позачергове забезпечення житлом, зняти. Проживає Пирога С.А. в гуртожитку на вул. Кравчука, який звільняє;

Двокімнатну квартиру житловою площею 53,3 кв.м (загальною – 89,7 кв.м) Драголюк Галині Петрівні з сім’єю. З квартирного обліку Драголюк Г.П., на якому вона перебуває з 20.11.1986 в списку на позачергове забезпечення житлом, зняти. Проживає Драголюк Г.П. в приватизованій комунальній однокімнатній квартирі на пр-ті Відродження, житловою площею 12,6 кв.м, яку звільняє.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні