«Люди по 30 хвилин чекають»: у Луцьку проблеми з рухом маршрутки

1
-4
«Люди по 30 хвилин чекають»: у Луцьку проблеми з рухом маршрутки
У Луцьку проблеми з доїздом в район Кічкарівки. Нарікають на перевізника ТзОВ «Санрайз».

Про це стало відомо у середу, 20 березня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, член виконавчого Олександр Сервантович розповів, що водії на маршрутах ТзОВ «Санрайз» постійно влаштовують перегони і не завжди зупиняються на зупинках.

«Маршрутники досі думають, що вони на «формулі» якійсь їздять. Хочуть зупиняються, хочуть – ні. Це не нормально, треба говорити з водіями, або донести цю проблему до перевізника», – сказав член виконкому.

Ірина Чебелюк зауважила, що після того, коли в Луцьку відмінили маршрут №47, то автобусний маршрут №22 перевізника ТзОВ «Санрайз» діждатися практично нереально.

«Я живу в тому районі і щодня бачу, як люди по 30 хвилин чекають маршрутку. Була проблема з маршруткою №47, то тепер з автобусом №22 проблеми маємо», – заявила член виконкому.

Натомість начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов сказав, що інтервал руху маршруту №22 всього 11 хвилин, а тому такої перерви в часі бути не може.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То водії рейси саботують,щоб була зайва причина підняти вартість проїзду...типу бачите як погано без автобуса.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні